Tammer Turnaus VeikkausTV:lla

VeikkausTV:stä tärähtää! – Tammer Turnaus yhteistyöhön VeikkausTV:n kanssa

Nyrkkeily on parasta livenä, mutta nyrkkeilytunnelmaan on mahdollista virittäytyä myös kotoa käsin, sillä VeikkausTV näyttää Tammer Turnauksen semifinaalit ja finaalit.

Tammer Turnaus viettää 40-vuotisjuhlia ja Veikkaukselle on kunnia-asia olla mukana ja mahdollistaa turnauksen seuraaminen muuallakin kuin paikan päällä. VeikkausTV tekee lauantain välieristä ja sunnuntain finaaleista kattavat lähetykset kaikille nyrkkeilyn ystäville, kertoo Veikkauksen tv-tuottaja Juha Laasila.

Pitkän historiansa aikana Tammer Turnauksista on tehty tv-lähetyksiä moniin eri kanaviin. Juhlavuonna yhteistyö VeikkausTV:n kanssa on erityisen hieno asia, joka on kisatoimistossa otettu ilolla vastaan.

Veikkauksella on suuri rooli suomalaisen urheilun ja liikunnan mahdollistamisessa, ja VeikkausTV on moderni kanava seurata urheilua. Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä 40-vuotis juhlaturnauksessa, joka tarjoaa huippukattauksen laadukasta nyrkkeilyä suomalaisille urheilufaneille, Tammer Turnauksen pääsihteeri Aarno Laukkanen iloitsee.